Ingredients;
75gr de sucre
75gr de farina
3 rovells d'ou
3 clares d'ou
Sucre glas
1 sobre llevat Royal
Preparació ;
Posem la meitat del sucre amb les clares i les montem a punt de neu. Estaràn montades cuant puguem girar el recipient i les clares caiguin.
L'altra meitat del sucre la posem amb els rovells i ho batrem fins que la barreja blanquegi.
Abocarem les clares montades a punt de neu amb MOLT DE COMPTE amb els rovells i ho remenarem MOLT SUAU per a que les clares no baixin.
Un cop ho tinguem barrejat , tamisarem amb un colador els 75gr de farina i el sobret de llevat , tirant-ho al damunt i amb molt de compte ho barrejem. (jo faig servir una "llengua" estri de cuina)
Cuant ho tinguem ben barrejat, o estendrem el mes llis i uniforme possible a la plata del forn on previament hi haurem posat un paper vegetal i haurem escalfat el forn a 180º uns 10 o 12 minuts, perquè no ha de torrar-se molt.
Ho posarem inmediatament damunt un drap de cuina i cuidadosament en treurem el paper vegetal. Ho enrollarem i ho deixarem enrollat fins que es refredi ben referedat.
Mentre farem la nata , la crema , la trufa o el que hi vulguem posar.
MOlt important, la massa ha de ser completament freda per posar el seu farcit.
Així doncs hi posarem en aquest cas la nata montada i ho enrrollarem. Posarem el sucre glaç per damunt ( el sucre glaç jo el faig triturant el sucre amb el minipimer.
I per acabar cremarem el sucre glaç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada