dimecres, 30 de gener del 2013

Una mica de cuina




-2 iogurts cremosos
-1 cebes
- mantega
-1 cullerada de mel
-2 carbassons mitjans
-fulles de menta
- la pell d'un trosset de llimona
-2 "caserios"
-Pà torrat
-2 patates


Preparació

1.-Peleu i talleu la ceba a juliana i salteu-la en una paella amb un raig d’oli, un cop comenci a daurar-se abaixeu el foc i deixeu que vagi suant. Quan es comenci a confitar, afegiu-hi la mel
2.-Per la crema. Ofegueu els carbassons tallats a rodanxes en una cassola amb la mantega i les patates també a rodanxes, cobriu-los amb aigua i coeu-los fins que siguin tous. Coleu-los i trinxeu-los amb el pà torrat i els "caserios".
 Reserveu la crema.
3.- Ralleu les fulles de menta i la llimona. Barregeu-ho amb el iogurt
4.- Poseu al fons del vaset el iogurt aromatitzat, damunt  la crema de carbassó i acabeu-ho amb la ceba confitada.... i Bon proffit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada